Capillo

 

 

CAPILLO

fotowebsite.jpg
capilloMiddel 2-100.jpg
 

Golden Singolo winnaar 

 

Capillo is  verkozen tot winnaar van de Golden Singolo Award. Jaarlijks reikt Opti-flor de Golden Singolo Award uit aan een ondernemer in de branche die zich op een bijzondere manier onderscheidt en een voorbeeldfunctie voor collega's vormt. 

Volgens het juryrapport maakt het leveren van een zeer hoog kwaliteits- en serviceniveau, trends niet te volgen maar te maken, gecombineerd met een rotsvast vertrouwen in een unieke, onderscheidende, eigen stijl en duidelijke visie van Robert Knippenberg een ondernemer, die als voorbeeld voor collega’s kan dienen.

We zijn heel blij met het winnen van deze prachtige prijs en willen naast Opti-flor ook in het bijzonder onze klanten bedanken die het mogelijk maken dat wij dit mooie vak mogen uitoefenen. 

 

 

Golden singelo award.jpg

 

OVER

 

Robert Knippenberg, sinds 1990 eigenaar van Capillo, is een ervaren en bevlogen ondernemer in de branche.  Met zijn toewijding en passie verwezenlijkt hij samen met zijn team telkens weer unieke creaties.

Zijn zaak, met idyllisch ommuurde stadstuin naast de kerk van Herten, biedt onderdak aan talloze decoratie-objecten ten behoeve van huis en tuin. 

Met elke dag vers aangeleverde bloemen worden bijzondere bloemwerken gemaakt met prachtige kleuren combinaties.  Elk bloemwerk geeft betekenis aan een bijzonder moment in iemand zijn leven.  Sanmen met u stellen we een bloemwerk samen passend bij de gelegenheid en persoon.

Bij een nieuw seizoen hoort ook een vernieuwd bijzonder aanbod van decoratie. U kunt bij ons terecht voor de nieuwste trends opgedaan op diverse nationale en internationale beurzen.

Met zijn team van toegewijde medewerksters, is de florale vormgeving niet alleen ons vak, maar ook onze passie!

Foto 4. Portret Robert Knippenberg.jpg
Onze klanten waarderen de persoonlijke service en de hoge kwaliteit van ons aanbod.