Interieuradvies

Wij bieden interieuradvies primair op floraal vak. Robert komt langs op locatie voor een uitgebreid persoonlijk advies waarbij er gekeken wordt naar de stijl van het interieur en persoonlijke smaak. Rekening houdend met de grootte van de ruimte, lichtinval en kleuren van uw interieur. Wij richten ons met name op het plaatsen van grotere objecten, variërend van mooie potten met groene planten tot hout objecten.

Wilt u advies krijgen of inspiratie opdoen dan kunt u natuurlijk ook altijd in onze winkel terecht voor ideeën en tips.

 

Tuin ontwerp

Eigenzinnige en eigentijdse ontwerpen en beplantingsplannen voor tuin en/of terras. De eigen stijl van Capillo kan afhankelijk van smaak, wens en interieur van de klant varieren van modern en abstract tot weelderig en nostalgisch. Centraal hierbij staat het samenspel tussen uw interieur binnenshuis en uw tuin. De metamorfose van uw tuin of terras wordt compleet door het plaatsen van prachtige buitenpotten en mooi tuinmeubilair.

Er zijn potten in verschillende maten, vormen en materialen verkrijgbaar. Ons tuinmeubilair is van zeer gerenommeerde kwaliteitsmerken als Royal Botania en Dedon. Beiden bieden zowel een strak, modern of eigentijds assortiment aan.

 

Foto's Iphone robert 2 Sept 2015 237.JPG
iphone robert okt 2014 014.JPG
alles van Robert telefoon 16.09.2013 1512.jpg
foto's iphone robert 362.JPG
Foto's Iphone robert 2 Sept 2015 432.JPG
184 - kopie (2).JPG